Telemonitoring – Huisartsenpraktijk Berghem – Berghem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Berghem
Molenweg 2c 5351EV
Berghem

Telemonitoring

In onze praktijk maken we gebruik van telemonitoring. Dat wil zeggen dat mensen thuis een meting kunnen doen die we normaal gesproken in onze praktijk doen. We kunnen daarmee patiënten eenvoudig diagnosticeren en monitoren, zonder dat de patiënt naar de huisartsenpraktijk hoeft te komen.

We hebben daarvoor de volgende mogelijkheden:

Thuis Holter

Met de Ksyos Thuis Holter kunnen we gedurende 24 uur uw hartritme registreren.  U krijgt van ons een holter mee naar huis, de volgende dag levert u deze weer in. De holter wordt vervolgens uitgelezen en na enkele dagen volgt er een uitgebreide terugkoppeling.

Thuis Bloeddruk meten

Met een thuis 24-uurs bloeddruk meter wordt gedurende 24 uur uw bloeddruk gemeten.. U krijgt van ons een meter mee naar huis die u de volgende dag weer bij ons inlevert.

Het is ook mogelijk voor patiënten om digitaal de resultaten door te geven van metingen die ze met een eigen bloeddruk meter hebben gedaan.

Thuis Bloedsuiker prikken

Met een bloedsuiker meter kunt u op verschillende momenten per dag zelf uw bloedsuiker controleren. Na een vooraf afgesproken periode levert u deze weer bij ons in en worden de uitkomsten besproken.