Over ons – Huisartsenpraktijk Berghem – Berghem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Berghem
Molenweg 2c 5351EV
Berghem

Over ons

Over onze praktijk

Huisartsenpraktijk Berghem is een goed georganiseerde, academische huisartsenpraktijk, geworteld in de Berghse gemeenschap. Onze missie: hoogwaardige huisartsenzorg bieden, dichtbij de mensen, veilig, toegankelijk en respectvol. Voor meer info klik hier


Ons team

De maatschap wordt gevormd door L.M.E. (Liselot) Plönes-van der Krogt, B. (Beatrijs) Boersema, S.J.G. (Stefan) Hameleers,  V. (Vincent) Pieterse, B. (Bregje) du Bois en P. J. C. (Pim) Schout.

Zij worden ondersteund door een team van praktijkmanager, waarnemend huisartsen, praktijkverpleegkundigen, praktijkondersteuners GGZ, praktijkassistenten en interieurverzorgsters.

Dit zijn allen inspirerende en actieve teamleden welke een bijdrage leveren aan de uitvoering van de missie en visie van de praktijk. Bij de berekening van de formatie en werving en selectie van teamleden wordt rekening gehouden met de academische achtergrond en organisatievorm van de praktijk.

Kijk hier voor het gehele team.


Praktijkassistenten en praktijkondersteuning

De assistente

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en zo nodig een terugbel afspraak. Zij is aanvullend opgeleid om u voor eenvoudige klachten medisch advies te geven en weet het antwoord op veel praktische vragen. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van de assistente klikt u hier

De praktijkondersteuner en -verpleegkundige

De voornaamste taak van de praktijkverpleegkundigen ligt in het begeleiden van chronische patiënten, zoals mensen met hoge bloeddruk, suikerziekte, astma en chronisch longlijden. Tevens dragen zij zorg voor ouderen.

De praktijkondersteuners GGZ behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische klachten en met verslavingsproblematiek. Zij kunnen u ook doorverwijzen naar meer specialistische hulpverlening

De praktijkondersteuner GGZ-Jeugd  begeleid kinderen, jongeren en hun ouders met uiteenlopende zorgen of klachten.  Via uw huisarts kunt u een afspraak maken bij een van de praktijkondersteuners.


Zorggroep Synchroon

Zorggroep Synchroon is de samenwerkingsorganisatie van huisartsen in de regio Oss-Uden-Veghel. De zorggroep zet zich in om patiënten met een chronische ziekte de best mogelijke zorg te bieden. Van goede kwaliteit en efficiënt georganiseerd en dichtbij huis. Voor meer informatie over zorggroep synchroon kijkt u hier.