Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Berghem – Berghem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Berghem
Molenweg 2c 5351EV
Berghem

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen: 0412-401922.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten en om u zo mogelijk een medisch advies te geven. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

U kunt ook digitaal een afspraak inplannen, tot 24 uur van te voren, via onze patiëntenomgeving Uw Zorg online  Let op! Dit is niet voor spoedvragen of klachten die kunnen wijzen op corona.

Vanwege corona gelden momenteel andere spreekuur tijden. Het gewone spreekuur is iedere werkdag van 08.00- 10.45 en van 13.20 tot 16.00 uur. Vanaf 16.00 is er een isolatiespreekuur voor patiënten met klachten die corona verdacht zijn. De praktijk is dan uitsluitend telefonisch bereikbaar.

E-consult

Via de berichten module (eConsult) van onze patiëntenomgeving Uw Zorg online  kunt u medische, niet-spoedeisende, vragen direct aan ons stellen. U kunt ter ondersteuning van uw vraag een bijlage of foto meesturen. U ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord en krijgt een melding zodra het antwoord gegeven is.

Let op! Voor spoedvragen belt u altijd de praktijk of de huisartsenpost.

Telefonisch terugbelspreekuur

U kunt ook naar de praktijk bellen voor het maken van een telefonische afspraak. De huisarts belt u dan later die dag, zo mogelijk op een afgesproken tijdstip terug. De assistente zal u vragen naar de reden van het telefonisch consult en kan u zo mogelijk ook advies geven.

Vaste huisarts

U kunt zelf bepalen met welke huisarts u een afspraak wilt maken. Voor de continuïteit en kwaliteit van zorg vragen we u wel om zoveel mogelijk een vaste huisarts te kiezen. Zeker als u regelmatig de praktijk bezoekt, of als u een vervolgafspraak maakt voor dezelfde of terugkerende klacht.

Meer tijd

Een standaard consult bij de huisarts duurt 15 minuten. Heeft u meerdere klachten of bijvoorbeeld een vraag voor uzelf én uw kind? Geef dit dan alstublieft aan bij het maken van de afspraak. We kunnen er rekening mee houden in onze agenda door het maken van een dubbele afspraak.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Wij verzoeken u, indien mogelijk, al vóór 10:00 uur te bellen voor een huisbezoek.