Een nieuw gezicht…Thelja Thomassen – Huisartsenpraktijk Berghem – Berghem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Berghem
Molenweg 2c 5351EV
Berghem

Terug naar overzicht

Een nieuw gezicht…Thelja Thomassen

Mijn naam is Thelja Thomassen en sinds 1 juli ben ik werkzaam bij Huisartsenpraktijk Berghem als praktijkondersteuner somatiek. De afgelopen 9 jaar heb ik gewerkt als verpleegkundige in de thuiszorg, waarvan de laatste 4 jaar als wijkverpleegkundige. Daar heb ik me veel plezier gewerkt, maar was toe aan een nieuwe uitdaging en werd erg enthousiast van de opleiding tot praktijkondersteuner!

De afgelopen 1,5 jaar, tijdens de coronaperiode, heb ik stage gelopen in Vinkel, de opleiding gevolgd en deze onlangs met succes afgerond. Nu is het moment dat ik mijn kennis kan gaan toepassen en me verder mag gaan ontwikkelen. Daar heb ik veel zin in!

Het vak spreekt mij aan vanwege de diversiteit, het contact met verschillende disciplines en de samenwerking met u als patiënt. Om samen de juiste aanpak te kiezen die voor  u gezondheidswinst oplevert. U gaat mij tegenkomen wanneer u komt op het spreekuur, omdat u diabetes mellitus,  hart- en vaatziekten of  astma-COPD heeft. Ik zal grotendeels de patiënten van Jose overnemen, omdat zij ook aan een nieuwe uitdaging gaat beginnen in september. Ik hoop u net zo goed te kunnen begeleiden als zij gedaan heeft.

Het is voor mij heel waardevol dat ik met Nancy een ervaren praktijkondersteuner naast me heb, waar ik veel van kan leren, en zij hopelijk ook een beetje van mij!

Graag tot ziens!

Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Publicatiedatum: 13-07-2021