coronavaccinatie bewijs
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Berghem
Molenweg 2c 5351EV
Berghem

Terug naar overzicht

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de App CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf, direct, uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de website of app? Neemt u dan contact op met de helpdesk 0800-1421 (gratis). Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen. Wij kunnen u daar niet bij helpen.

Heeft u CoronaCheck.nl al geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Stuurt u dan een e-mail naar praktijk@hapberghem.nl en geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen of langs te komen. We nemen alleen schriftelijke (e-mail) verzoeken in behandeling. We willen de telefoonlijnen graag open houden voor patiënten met medische vragen.

Bent u door de GGD gevaccineerd dan kunt u met hen contact opnemen via het telefoonnummer uit uw uitnodigingsbrief. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen. Wij kunnen u daar, helaas, niet bij helpen. Wij hebben geen zicht op vaccinaties door de GGD.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Publicatiedatum: 30-06-2021