Patiëntenomgeving en Uw Zorg online app – Huisartsenpraktijk Berghem – Berghem
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Berghem
Molenweg 2c 5351EV
Berghem

Patiëntenomgeving en Uw Zorg online app

U kunt online uw zorg regelen wanneer het u uitkomt. Dit kan via patiëntenomgeving hier op de website EN via de Uw Zorg online app. Met het patiëntenomgeving en/of de app heeft u altijd uw medische gegevens bij de hand. De communicatie vindt altijd plaats via een veilige verbinding. De patiëntenomgeving en de App zijn aan elkaar gekoppeld, dus u kunt met dezelfde inloggegevens, zowel via de patiëntenomgeving op de website als via de app inloggen.

Wat kan ik met de Patiëntenomgeving en/of Uw Zorg online app?

Met de Uw Zorg online app en de website van uw huisarts:

  • kunt u online een afspraak maken,
  • stelt u vragen aan uw huisarts
  • vraagt u gemakkelijk een herhaalrecept aan,
  • heeft u inzage in uw gegevens over uw gezondheid,
  • vindt u gegevens over uw huisartspraktijk.

Ook alles snel en veilig online regelen? Download nu de gratis app!

U kunt de app downloaden in de App Store of in Google Play.

Download in de iOS App Store
Download in Android Google Play

Een Windows Phone-versie is niet beschikbaar.

Hoe werkt de Patiëntenomgeving en Uw Zorg online app?

Via de website (inloggen patiëntenomgeving) of de Uw Zorg online app heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens zoals bekend bij ons. U vraagt eenvoudig een herhaalrecept aan voor medicijnen die u vaak gebruikt.

Via de berichten module (eConsult) kunt u medische, niet-spoedeisende, vragen direct aan ons stellen. U kunt ter ondersteuning van uw vraag een bijlage of foto meesturen. U ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord en krijgt een melding zodra het antwoord gegeven is. Let op! Voor spoedvragen belt u altijd de praktijk of de huisartsenpost.

U kunt een afspraak maken zonder wachttijd en wanneer het u uitkomt. Dat doet u in de online agenda. Bekijk de lege plekken in de agenda van uw huisarts en boek een afspraak. U kunt hier ook de reden van uw afspraak vermelden. Let op! Voor spoedvragen belt u altijd de praktijk of de huisartsenpost.

In uw medisch dossier staan de gegevens over uw gezondheid zoals uw klachten en ziektes, medicijnen, allergieën, uitslagen van onderzoeken en informatie over uw huisartsbezoeken. Handig in een overzicht.

In de app staan ook de adresgegevens, contactgegevens, openingstijden en een link naar onze website.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en onze website.

Deel uw ervaring

U kunt uw ervaringen delen via een speciale ‘feedback’ knop in het hoofdmenu van de app. Uw ervaringen worden gebruikt om de app te verbeteren.

Veelgestelde vragen en meer informatie

Op de Uw Zorg online website vindt u antwoorden op veelgestelde vragen, een handleiding hoe u de app stap voor stap in gebruik kunt nemen en meer informatie over de app.